Om Jolek

I ett garage i Tranås 1977…

…stod Krister med pappa Lennart och meckade med bilen. När de inte hade ett bord att lägga sina verktyg på gjorde de slag i saken själva – de tog ett par rör, bockade rören för hand och ställde under en pall. Så föddes pallbenen – produkten som ligger till grund för Jolek och som än idag är en av våra storsäljare.

Resan fortsatte efter dagen i garaget. På 80-talet patenterades pallbenen. Förutom patent har pallbenen även SP-testats av Statens Provningsanstalt och när det år 1986 dukades upp ett 729 meter långt smörgåsbord på Kungsgatan i Stockholm, med Magnus Härenstam som konferencier, var det våra pallben som bar det.

Ända sedan starten har vi fortsatt att utveckla produkter, och på vägen har både pallöverdrag och storsäckshållare i olika former blivit en del av vårt sortiment. Och vår resa fortsätter. Från garaget i Tranås har vi fortsatt att växa och leverera lösningar runt om i Europa.

Insidan av garage i Tranås.

Inredning som pallar smarta lösningar

Med pallben, storsäckhållare och pallöverdrag har vi underlättat kunders lagringsbehov runt om i Europa i över 40 år. Vi är ett familjeföretag som erbjuder både standardlösningar och specialanpassade koncept för alla målgrupper och miljöer.

Nyckeln är enkelhet – våra produkter är lätta att hantera och kräver inga verktyg, samtidigt som de tar minimalt utrymme vid lagerföring.

Man som svetsar plåt.

Legotillverkning

Från enkla detaljer till hela koncept – vi erbjuder legotillverkning för att kunna tillgodose alla sorters lagringsbehov.

Med hög leveransprecision och konkurrenskraftiga priser har vi legotillverkning inom laserskärning, kap, rörbockning, svets och ytbehandling.
Oavsett vem du är eller vad du har för behov ser vi till att skapa ett stort kundvärde.

Man som svetsar plåt.

Vi hjälper dig!

Är du i behov av smarta lösningar?
Hör av dig till oss.

Kontakta oss
Storsäckhållare i tre olika storlekar.